script' src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

luni, 9 mai 2016

Let`s talk ! - Sa vorbim putin despre Dieta Balerina .



            Va spuneam in Seven days | #4  ca de astazi sunt la dieta ... DIETA BALERINA . Doresc sa dau cateva kilograme jos , si da , sunt constienta de dezavantajele acestei diete , la fel cum sunt si de faptul ca voi elimina mai multa apa decat grasime . Parca totusi asta este si problema cea mai mare - disconfortul interior , simt parca o anumita greutate . Cu aceasta dieta nu sunt straina , am mai tinut-o in trecut , si am slabit 2 kilograme in 3 zile  , la mine , dupa incheierea dietei ( spre bucuria mea ) nu a aparut efectul yo-yo , kilogramele pe care le-am acumulat ( in 5-6 luni ) au fost din cauza mancatului haotic , destul de mult fast-food si sport 0 !


Va spuneam tot in articolul trecut ca o voi tine doar in aceasta saptamana , sa vad  cum va sta situatia acum , iar pe urma , voi lua o decizie in privinta unui regim alimentar - initial ma gandeam la mancatul mult mai sanatos , in care zi de zi sa includ grapefruit-ul , acum , ramane de vazut daca voi manca chiar in fiecare zi acest fruct , oricum va voi anunta , v-am spus ca in fiecare zi voi posta un mini jurnal de dieta .  


  Pentru inceput , va voi prezenta meniul acesteia , ca mai apoi sa va spun cum ma simt dupa prima zi si daca am mai dat cat de cat ceva jos . 




Nu as putea zice ca respect exact meniul original , l-am schimbat pe ici-colo . 

08:00 - cafea de slabit ---> cum eu nu consum cafea , am inlocuit-o cu un ceai laxativ , simplu , de la fares ( deocamdata va pot spune ca nu am avut evenimente neplacute , dar , stiti cum se zice " niciodata sa nu spui niciodata " , dar sper sa nici nu am   ) .

10:00 - 2 oua fierte tare ---> nu pot manca atatea oua , nu ma prea dau in vant dupa ele , asa ca , mananc doar unul ( dupa parerea mea este cea mai consistenta masa a zilei ) .

12:00 - o cana de suc de rosii proaspat ---> as putea , doar ca prefer sa dorm in plus 10 minute in loc sa-mi prepar inainte de a merge la scoala sucul , eu imi pun intr-o sticluta mica suc de rosii facut la timpul lui ( bulion ) . 

14:00  - 100 grame de sunca de pui ---> aici respect gramajul .

16:00 - un mar ---> de preferabil este cel rosu , deoarece nu este atat de dulce precum celelalte .

18:00 -  100 grame de branza de vaci degresata ---> branza am inlocuit-o cu o banana , nu pot sa vad in fata ochiilor branza degresata , tin minte si acuma ca m-am  ciumurlit din cauza ei la gradinita .


  • Iar acum ... de unde am pornit . 

Ieri , m-am cantarit in mod constant si aveam 60 de kilograme , iar astazi , la finalul zilei aveam 58.7 kilograme ! 


  • Cum ma simt ?

Sunt pe undeva la jumatatea distantei - nici fresh si foarte energica dar nici secata de puteri . Senzatia de foame a aparut doar pe la 17:30 , dar am potolit-o destul de repede cu un pahar de apa . 




 Va voi tine la curent si maine :) 

Pupici , Julie 




 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu