script' src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

luni, 7 septembrie 2015

Intrebari&Raspunsuri#4



    E luni , deci se lasa cu Intrebari&Raspunsuri#4 !!! Pe cat posibil incerc sa profit de ultima mea saptamana de vacanta , dar nu neglijez blogul !  Nu se stie cum imi va fi " programul " dupa inceperea scolii asa ca , pe cat posibil scriu cat mai mult acum . Astazi , am ales din nou , 10 intrebari la care voi raspunde .


Dupa parerea mea , daca ti se vede pielea scalpului si zici ca ai parul rar atunci cel mai bine ar fi sa consulti un specialist . La varsta aceasta , este posibil sa-ti cada ceva mai mult decat ti-ar fi cazut pana acum , dar cum am zis , cel mai bine este sa consulti un specialist sa fi sigur ca nu sunt si alte probleme care ar putea influenta parul tau .




Mai sus este pagina directa de la link . Sincera sa fiu , niciodata nu am auzit de o asemenea reteta care ar ajuta la indepartarea parului . Mi se pare o prea mare bataie de cap pana sa faci tot acest proces , dar poti sa incerci .


Fie poti opta pentru ceva care sa fie aproape de culoarea ta actuala de par ( saten , brunet ) , fie poti opta pentru  ceva mai "indraznet" cum ar fi blondul , rozul sau mov , cel putin mie aceste culori mi se par ca merg cel mai bine .


 Am tot auzit de colorarea parului cu hartie creponata si creta , dar nici nu vreau sa ma gandesc cat de tare iti distruge parul si cum il afecteaza . Fie mergi la un salon unde culoarea iti va iesi exact asa cum o vrei tu , fie iti cumperi de la magazine profesionale de par vopsea colorata . Nu iti distruge aiurea parul doar pentru cateva suvite .


Mie mi se pare ca ai o greutate normala , si consider ca areti placut la corp .


Primul pas este pregatirea corecta a unghiei naturale , daca aceasta nu se pregateste corect , consecintele se vor vedea . Depinde de fiecare gel in parte , sunt geluri care se usca mai usor la lampa si unele care se usca mai greu . Incearca sa stai mai mult cu unghiile in lampa , daca vezi si consideri ca gelul ar putea fi cauza , atunci scapa de el si inlocuieste-l cu un alt brand .


Sincera sa fiu , mie imi plac , bineinteles , conteaza si cu ce ii imbraci . Am mai vazut si eu barbati care o dau pe haine si incaltaminte de femei , de aceea altii isi fac o alta impresie despre anumite obiecte vestimentare .


Nu ma pot pronunta ca nu-ti va creste deloc , in schimb stiu clar ca se rareste cu timpul destul de mult .





Daca tie iti plac de ce trebuie sa-i intrebi pe alti cum li se par lor ? Parerea ta conteaza cel mai tare si ceea ce iti place tie , NU altora! Sunt foarte frumoase , calduroase , comode si pe langa toate acestea arata si bine!



O prietena de-a mamei ii detine , cei drept nu este ea cine stie ce rotunjoara, dar colaceii intradevar sunt vizibil redusi .


NOTA ! TOATE INTREBARILE SUNT LUATE DE PE TPU.RO !

Va placut acest articol ?
Distribuie-l sa-l vada si prietenii tai !
Pupici , Julie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu