script' src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

sâmbătă, 15 august 2015

Intrebari&Raspunsuri#1





                Buna , astazi doresc sa "inaugurez" vorba vine , o noua rubrica . INTREBARI&RASPUNSURI .
Mereu mi-a placut sa ajut cum pot , fie fizic , material sau doar moral . Imi place sa mi se puna o multime de intrebari , imi place sa le gasesc fiecaruia dintre ele un raspuns sigur sau macar un reper . Daca deocamdata blogul nu este atat de popular si cautat pentru a mi se adresa inca intrebari diferite carora sa le raspund , mi-a venit in gand aceasta idee pe care vreau sa o impartasesc si cu voi . Saptamanal va aparea o noua postare cu 10 intrebari la care voi raspunde , SINCER ! Toate aceste intrebari le iau de pe tpu.ro , si prefer sa pastrez identitatea persoanelor pentru a nu se isca vreo cearta . Sper ca raspunsurile pe care le voi da , daca este nevoie sa va ajute si pe voi .

                                                   






1 .





Aparatele dentare mobile - cum spui tu "de noapte "sunt recomandate de cele mai multe ori pentru copii sub 12-14 ani , doar poate diferi in functie de dantura . Mentionezi ca ai dintii foarte strambi , singura solutie este aparatul dentar fix . Cu un aparat dentar mobil nu vei face aproximativ nimic , doar timp si bani pierduri deageaba . Aud deseori " nu-mi plac aparatele dentare " , " nu vreau sa port " etc . Lucrurile s-au mai modernizat , acum un aparat dentar fix metalic poate avea diferite culori ( fiind mai cool decat clasicul argintiu)  , sunt si variantele de ceramic care sunt transparente si nu sunt atat de vizibile precum celelalte . Mai exista si varianta celor "din spatele dintilor ", LINGUAL . Alegerea este de partea ta .



2 .

Depinde si cate zile , depinde si de felul in care le faci . Nu , nu se slabeste , masa musculara va creste iar aspectul pielii va fi unul mult mai frumos si ferm .



3 .


Se aplica ori de cate ori ai timpul necesar pentru a sta , cam 30 de minute/zi . Totusi , daca doresti sa stai si mai mult nu este nici o problema . Eu il aplicam seara si il lasam sa actioneze peste noapte cu ajutorul unei periute de rimel bine curatata . Bagi periuta in ulei si aplici atat pe gene cat si pe sprancene , ai grija sa nu fie insa mult prea mult ca altfel iti va curge .



4 .
La o fata mai merge , dar la un baiat sincer NU ! Mi se pare fals si la o domnisoara dar mai ales la un baiat , va arata ca o .... fata . ( Asta ca sa ma exprim frumos )


5 .

Nu , decolorarea se efectueaza doar pe portiunea in care ai aplicat apa oxigenata .


6 .

Ti le vopseste , vopsitul iti defineste mult mai bine forma sprancenelor .  Durata vopselei depinde de calitatea acesteia .


7 .

Cea mai buna metoda fara a chiunui catelul este, ca  sa faci cercuri cu ajutorul unui chibrit nefolosit in locul in care se afla capusa ( un jurul capusei ). Substanta pe care o are chibritul va face ca , capusa sa iasa singura , dupa care nu-ti ramane decat sa o omori bine de tot ( este mai dificila partea cu omoratul decat cea cu cercurile ) . Totusi pentru prevenirea acestora incearca sa folosesti un spray sau sampon special conceput pentru asa ceva , le gasesti la Pet Shop-uri sau farmacii veterinare , daca nu stii ceea ce ar trebuii sa alegi cu exactitate poti intreba personalul de acolo . Atentie insa la capul capusei ! Verifica sa fi iesit !


8 .

Perioada adolescentei este perioada in care ni se formeaza personalitatea cel mai bine ! Cuminte si ascultatoare poti fi si daca te machiezi ,porti pantofi cu toc sau haine stramte dar nu vulgare .
Daca nu ai imperfectiuni ale tenului nu vad rostul de a te machia , ma refer cu fond de ten . Plus ca daca esti naturala esti mai frumoasa ! La ocazii speciale da , un machiaj este necesar . Spui ca nu este fashion sa porti fusta lunga care sa acopere genunchii . Sunt o multime de modele care sunt peste genunchi si arata chiar superb !  Doar ca trebuie sa-ti gasesti fusta care sa te avantajeze cel mai bine . Normal ca nu este fashion sa ai un par prins intr-o coada aiurea , murdar si neingrijit . Poti cauta pe internet cozi pony tail si sa-ti faci si tu una asemanatoare , insa ai grija la parul murtar si dezordonat . Haine stranse pe corp ? Sincer ? Ceea ce e mult , e prea mult , daca este exagerat de strans si de vulgar incat sa se vada tooooaaateee partile corpului atunci NU ! ASA NU ! Sunt haine care sunt mulate , dar nu exagerat . Pantofii cu toc inalt ? Acum se poarta Stiletto , tocuri mici dar foarte elegante .Totusi , ai putea vorbii cu matusa ta daca ti se pare ceva absurd .


9 .
 Ceea ce te avantajeaza si sa arate si bine , nu te imbraca nici la costum/rochie de nunta dar nici in trening . O pereche de jeans cu o camasuta  de orice culoare , la care sa asortezi fie o pereche de balerini sau o pereche de pantofi .  Ai grija insa , ca este prima intalnire si nu vrei sa faci o impresie proasta !


10 .

Daca chiar iti este neaparat sa te vopsesti , incearca ca pentru prima data sa te consulti cu un specialist , el va stii cel mai bine care este nuanta potrivita pentru tine , nu depinde in totalitate de culoarea parului sau culoarea ochilor , trebuie sa ti se potriveasca si cu nuanta tenului si a sub tonului pielii .






Acestea au fost cele 10 intrebari , ne vedem saptamana viitoare  cu o noua "serie" .
Daca aveti sugestii/reclamatii/intrebari  , nu ezitati sa mi le scrie-ti intr-un comentariu .


Pupici , Julie .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu