script' src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

luni, 24 august 2015

Intrebari&Raspunsuri#2










        Buna , desii nu am fost tocmai punctuala cu post-ul acesta , sper sa-l cititi cu interes ca pe cel anterior .
Totusi , am un motiv intemeiat , nu si o scuza despre care va voi vorbii cat de curand despre "peripetiile" de la mare .
Am observat inca din prima zi ca a prins bine acest gen de postare , si vreau pe acesta cale sa va multumesc!
Cum am spus/promis , o data pe saptamana va aparea inca "un numar" din acesta . Iar azi , suntem la al doilea ...


         Inca de cand eram putin mai mica a auzit si eu de metodele cum ar fi sa mananci marar sau ceapa , sincer eu una nu le-am incercat si nu am avut nici cunostinte , asa ca in aceasta privinta nu-ti pot da un raspuns concret. Totusi , pentru ati marii muschii si tonifia poti incerca exercitile fizice special facute pentru fund/sanii . Poti da un search pe Google sau YouTube unde vei gasi o multime de programe si antrenori care iti vor explica cum sa procedezi corect .



      Nu iti recomand sa incerci , pentru ca presimt ca esti tanara aproape spre mica ... Am auzit in stanga si in dreapta , de la prietene pana la mama mea care au incercat astfel de bauturi , dupa ce vei inceta sa mai consumi vei avea efectul YO-YO . Kilogramele in plus date jos cu ajutorul cafelei se vor pune aproape DUBLU ! Bineinteles , exista cazuri si cazuri , consider ca trebuie sa ai in spate si o gena buna pentru a scapa de kg in plus si sa nu mai pui inapoi nimic , dar depinde . Incearca sa te duci la o sala e fitness  , si fa exercitii speciale pentru picioare , poti sa-ti iei si un antrenor persoanal , costa mai mult cei drept dar rezulatele sunt mai bune . Nu de mult citeam despre obsesia aceasta cu spatiul intre picioare , pentru a avea acel spatiu trebuie sa ai si forma  pentru asa ceva . Nu toata lumea poate sa aiba acel spatiu , depinde . Nu are rost sa-ti strici sanatatea pentru un spatiu intre picioare ...




        Poti , DAR ESTI BAIAT ! Cum am mai spus si data trecuta , la un baiat , lentilele de contact daca nu este nevoie de ele sau daca nu sunt de aceeasi culoare cu ochiul persoanei arata fals ! Vei arata ca o papusa falsa ....


 
             Sigur , la unele femei/fete , parul facial ( in aceasta zona intra si perciuni ) , se dezvolta mult mai tare/pronuntat .


        
                 Poti incerca mai multe variante : cu servetele/hartie igienica  , paie de baut , folie de aluminiu , codite africane , s.a.m.d . Gasesti o multime de variante pe YouTube .



                   Sincer , la aceasta intrebare , cu ingriedientele exacte pe care tu mi le-ai spus , nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu zeama de lamaie , poate ca pentru un timp asa mult ( peste noapte ) nu este tocmai indicat pentru ca s-ar putea sa-ti distruga putin parul . In ceea ce priveste celelalte ingriediente ( vitamina C si uleiul de masline ) , rau nu au ce sa iti faca , doar ca iti fa fi putin mai greu sa le scoti din par .




           Lamaia ajuta la estomparea petelor pielii , nu te gandii insa la rezultate spectaculoase , ci la ceva minor . Totusi , o poti folosi atat dimineata cat si seara , dar nu mai mult de 2 zile consecutiv , dupa aceeia poti sa o folosesti o data , la alegerea ta  , fie seara fie dimineata . Atentie insa daca observi ceva suspect , cum ar fii iritatiile - opreste imediat folosirea lamaii .




              Depinde la ce doresti sa-l folosesti . Daca doresti sa-l folosesti pentru par , prepara  o data - de doua ori pe saptamana o masca , in schimb , daca doresti sa-l folosesti pentru sprancene/gene , aplica-l zilnic.


    
                 Incaltaminte de calitate  Nike ,Adidas , Puma NU gasesti la preturi decente si care sa fie si din ultimele colectii . Calitate cu pret decent , la astfel de marci , nu prea gasesti . Fie iti iei fake-uri , care le gasesti mai peste tot pe internet , cu preturi intre 80-150 lei dar care mai mult de un sezon nu ii poti purta din cauza calitatii . Fie iti iei direct din magazin la preturi mai mari dar de calitate .



                        Acest raspuns il pot da doar in cazul in care vrei sa tratezi acneea .  Zilnic , timp de 7 zile iar mai apoi o data pe saptamana pana la rezultatul dorit .




Daca aveti intrebari ,  nu ezitati sa mi le adresati intr-un comentariu .
Pupici , Julie

    
NOTA ! TOATE INTREBARILE SUNT LUATE DE PE TPU.RO !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu